baby growth
baby development

30 Kasım 2008

gectigimiz carsamba hurrem sultanin akika programi vardi.camimiz bastan asagi haliyla kaplanmis.ayakkabilarinizi asagida cikariyosunuz.bize pek uymadi acikcasi ama biz uyariz alisiriz.artik soguklarda uc ayakkabi tasicaz caminin icinde giymek icin.ha yukumuz azaliyor derken.neyse basa gelen cekilir.
gecenlerde babysrs agittik pasama arabasi icin ozel battaniye alacaktik almadik sonraya kaldi.bundle me yani.kohls da aksamladik diyebiliriz vakit baya gec olmustu ama magazalar thanksgivin nedeniyle gec saatlere kadar acikti.tost makinesi aldik cocuklarim ve bizim icin iyide oldu cok pratik bir de kullanirken koyacak yer bulabilsek.
affan ve ahsen ikiser igne yediler asi yani affanin haftaya yine var.
vuslat ahsen boya yapmayada basladik buyudukce deli cesareti artiyor ben azalmasini beklerken.ben cenani uyutmustum derken dolaplari duzeltiyim dedim.derin bir sessizlik oldu.zaten boyle sessizlikler bek hayir olmuyor bizim icin.derken bir baktim vuslat dolaptan kiyida kosede kalmis duvar badana boyasini almis birde icini bicakla karistirmis.kapinin girisinde bir duvari boyamis .simsekler cakti beynim de.bir de marifet mis gibi bana gosteriyor.tek tesellim boyanin duvar ile ayni renk olmasi idi.
anlicaniz kisitli faaliyet imkanlarimizin yuzunden bazen ne yapacagimizi sasiriyoruz.

eyvaaah yakalandim anneeeem.karistirmak cook zevkli ama anne

yaa surada bir toz kalmis buzdolabi ile kalorifer arasinda ilgimi cekti de

hay allah alamadim



neden bu bilgisayar dolaplarini cocuklarin cikamayacagi sekilde yaparlar bilmem.tirman tirman olmuyor.



hah iste yakalandik abla.anne kizma ablama ben cok israr ettim beni buraya cikarmasi icin




ogretiyorum kardesime





bu poz annemin cok hosuna gitti






ann annnn dudduuuuud cekilin yoldan cenan affan geliyor.ancak bu sekilde yuruyebiliyorum henuz tutunmadan olmuyor her ne kadar 13 aylik olsamda.






bu gun biraz saskinim anne cekmesene anladik cicilerim yeni olabilir

sagolun kolaysa basiniza gelsin.annem yatak odasindan basliyor supurmeye bende oradan baslicam.sevgili zafer amcam ablama getirmis ama ondan cok ben supuruyorum.evin kizi vuslat ahsen hanimmi yoksa benmiyim anlamadim.arada bir supurur ama benim elimde gorunce kiskanip alir yoksa hamaratligindan degil yani anlicaniz efendim.



eveeet simdi salonda sira koltuk alttlarida cok tozlanmis annem bizlen ilgilenmekten bazen bu islere vakit bulamiyor.bu arada boynumdaki birth markimi yani benimi de gostereyim size.


bir de boyle boydan al annecim.aman sakin buyudugumde kizlara gosterme basima is cikmasin evlendigim zaman.


ne olmus yani ablacigim dayim sana hediye ettide bana etmedimi yani.benimde adidaslarim var orange orange.annemin cok hosuna gidiyor ama ah birde ben ayagimdan cikarmasam surekli.


benim ayakkabilarim bunlar cok cici.siyah ruganlarimi henuz giymek nasip olmadi bayrama insaallah.altin sarisi ni giyiyorum ama onuda bayramda giyecegim.sevgili dayicim iki sene once hediye etmistin siyahlarimi ancak simdi oluyorlar bana.camimiz haliyla kaplandi artik ayakkabi ile gezmek yok ama olsun annem altini silip giydirecek,aramizda kalsin ama.camide giymeyipde nerede giyecegiz caniim .cami bizim sosyal hayatimizin % 50 sini kapliyor,hamdolsun.





10 Kasım 2008

her gunumuz hemen hemen dolu geciyor.son iki gun coook aciydi dogrusu.cuma misafirlerimiz vardi vuslata da eglence oldu.ct.berkelerdeydik.cook guzel oynuyorlar nazar deymesin.dun ise long islan da sidikanin esinin cenazesine gittik.icler acisi bir durum dogrusu.rabbim sabirlar versin....
donerkende outlet centere ugradik.tabi vakit gec olmustu.sadece cartersden pasama rengarenk bir bluz ve krem pantololn aldim.prensesime de hos bir yagmurluk.vatana millete hayirli olsun.bu gun evde durmak taraftariyim yumurcaklarim disari istemezse tabiiki.

vuslat ahsen kardesiyle bogusmayi cok seviyor ,kardesi de ablasiyla.

6 Kasım 2008

vuslat ahsen 10 aylik iken.asiri olmasada etli butlu bir bebekti.cenan affanin simdiki halleri ablasinin kucukluguyle neredeyse ayni diyebiliriz.

3 Kasım 2008

HOLLAWEEN
efendim biz ebeveyni olarak vuslatimiz ahsenimizi gondermedik okula bu cadilar canavarlar bayraminda.hem cocuklari korkutmaya onlara korkunc seyler izletmeye karsilar hemde herturlu korkulu kiyafetlerle bayram yapiyorlar neyse nihayetinde bizim dinimize kulturumuze ait olmayan seylerle ugrasmak bizi biz olmaktan cikariyor hadisi seriflerle ispatli .birdahaki senede bir sekilde gondermeyiz ondan sonrada aciklamasini yapinca kizimiz anlar artik.dahada buyumus olacak cunku.
cocuklarimizin maneviyatini da etkiliyor din disi kultur disi mevzularla ugrasmasi.yavrularimiz dan sorumluyuz her iki alemde!!!!!!